Maak van jezelf een kunstwerk met flash tattoo’s!

M

Dé mode trend van vorig jaar komt dit jaar weer helemaal terug, en hoe! Doe mee met de rage van flash tattoo’s. Met deze stickers breng je snel een prachtige versiering aan op jouw lichaam (of die van iemand anders), en na een paar dagen haal je ‘m er gewoon weer vanaf! Kies een flash tattoo uit voor jouw stemming op dit moment, en kies over een paar dagen gewoon weer een nieuw motief! Met een flash tattoo laat je zien wie je bent.

Wat is een flash tattoo?

Een flash tattoo is een soort plakplaatje voor op jouw lichaam. Je kunt een flash tattoo aanbrengen op de huid, maar kleine flash tattoo’s kun je ook aanbrengen op je nagels. Normaal gesproken blijft een flash tattoo pakweg 3 tot 6 dagen zitten, als je maar voor één avondje een flash tattoo wilt dragen kun je die daarna eenvoudig weer verwijderen.

Waarom is dat beter dan een echte tattoo?

Je zult begrijpen dat je een echte tattoo je hele leven mee zult dragen, een stoere tattoo als je twintig bent staat misschien niet meer zo stoer als je tachtig bent en je huid vol rimpels zit. Daarnaast kunnen flash tattoo’s ook in alle kleuren en motieven geplakt worden, je bent niet beperkt tot de kleuren van een echte tattoo. En het proces is ook niet pijnlijk, gewoon plakken en klaar!

Wie dragen flash tattoo’s?

De grootste sterren lopen rond met flash tattoo’s. Waarom? Zij begrijpen dat mode snel verandert, met een flash tattoo kom je elke keer weer op een compleet andere manier voor de dag. Houd het lekker subtiel met een kleine flash tattoo op je enkel, of voel jezelf als een Egyptische godin met een flash tattoo helemaal om je arm. Maak van jezelf een kunstwerk met flash tattoo’s!