Catering Zuid-Holland

C

Catering Zuid-Holland

 

Catering Zuid-Holland

Heeft u een feest op uw eigen locatie op de planning staan en bent u nog op zoek naar catering? Zuid-Holland heeft genoeg opties, maar niet iedere cateraar biedt dezelfde kwaliteit. Het Koetshuis is echter een garantie voor hoogstaande catering!

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van catering in de benen en weten precies wat u nodig heeft op uw feest. Of het nu gaat om het leveren van hapjes of het verzorgen van een tijdelijke accommodatie met complete inrichting, we zijn van alle markten thuis!

Het Koetshuis heeft in de loop der jaren op inmiddels honderden feesten de catering verzorgd, en we hebben louter positieve reacties ontvangen. Ons enthousiasme en creativiteit zijn onze sterkste punten.

Lokale producten voor de Catering, Zuid-Holland als hoofdleverancier

Als u veel waarde hecht aan de kwaliteit van de producten die wij cateren, bent u bij ons aan het juiste adres: de kwaliteit van onze producten geniet namelijk onze absolute prioriteit. De provincie Zuid-Holland is hoofdleverancier van onze producten omdat lokale, regionale en provinciale producten onze voorkeur genieten. We vinden het bij Het Koetshuis belangrijk om regionaal betrokken te zijn en lokale winkeliers te steunen. In onze ervaring steken lokale winkeliers meer liefde en aandacht in hun producties dan grote bedrijven, en daarom is de kwaliteit dan ook een stuk beter.

Persoonlijk contact

Ieder feest is uniek en daar weten we bij Het Koetshuis alles van. Iedere klant heeft zijn eigen wensen en behoeftes en we gaan dan ook niet aan de slag voordat we weten wat u precies wilt. Dit vereist veel persoonlijk contact. Na een persoonlijk gesprek brengen we uw wensen zo specifiek mogelijk in kaart.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan snel contact op! Dit kan gemakkelijk door middel van het invullen van het contactformulier op de site of door te bellen naar 0180-513780.